Hogyan vásároljunk

Vásárlás menete:

1. A megvásárolni kívánt terméket a "Vásárlás" gombra való kattintással helyezze a kosárba.

2. Amennyiben szeretne további terméket a kosarába helyezni, válassza a "Vásárlás folytatása" gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze hogy a megvásárolni kívánt termékek listája felett olvasható-e egy figyelmeztető üzenet arra vonatkozóan, hogy az adott termékből minimálisan rendelhető mennyiség 2, 3 ...stb. darab,

- ha igen, akkor módosítsa a vásárolni kívánt mennyiséget legalább a minimálisan rendelhető mennyiségre és kattintson az "Újraszámolás" gombra, majd a "Megrendelés" gombra.

- ha nem, akkor kattintson a "Megrendelés" gombra.

Terméket a kosárból a piros "X" gombra kattintva lehet eltávolítani.

3. Szállítási mód megadása

A szállítási díj összege minden esetben a megadásra került szállítási cím figyelemvevételével kerül kiszámlázásra - függetlenül attól, hogy melyik szállítási mód lett kiválasztva - a megrendelési folyamat során! Ezért kérjük, hogy az alábbiak figyelembevételével válasszanak a szálítási módok közül:

- Budapesti ingyenes kiszállítás alapesetben csak az I., II., III., V., VI., VII., VIII, IX, XI., XII. XIII., kerületeibe történő kiszállításnál vehető igénybe, további kerületekbe bruttó 500,-Ft-os díj ellenében szállítjuk ki a rendelt árukat! Amennyiben a bruttó vásárlási érték eléri vagy meghaladja a 10000,-Ft-ot, akkor Budapest valamennyi kerületébe ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket.
- Vidéki címre történő kiszállításnál a Magyar Posta MPL vagy a PostaPont szolgáltatások közül lehet választani!

Szállítási mód kiválasztását követően a fizetési módot kell megadni, ami jelenleg az utánvéttel történő fizetési formát takar!

4. Fizetési mód kiválasztása - kedvezménypontok beváltása

Mivel webáruházunkban pontgyűjtőrendszer működik, ezért a fizetési mód megadásánál lehetőség van arra is, hogy a megvásárolni kívánt termékek bruttó értékének maximum az 50%-ig - a korábbi vásárlásokból összegyűjtött kedvezménypontokat vagy azok egy részét (1 pont = 1 Ft) - fizetési céllal felhasználják. A kedvezménypontok beváltása után fennmaradt összeget, az áruk átvételekor szükséges kiegyenlíteni készpénzzel. A kedvezménypontokat kizárólag termékvásárlásra lehet felhasznàlni, a szállítási díj összegét nem lehet vele csökkenteni!

5. Megrendelés

Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni a saját fiókjába és automatikusan betöltődnek a megrendeléshez szükséges - számlázási, szállítási - adatok. A megrendelés elküldéséhez azonban nem szükséges regisztráció! Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével kapcsolatban.

6. A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk!

ZDFhM