Hogyan vásároljunk

Vásárlás menete:

1. A megvásárolni kívánt terméket a "Vásárlás" gombra való kattintással helyezze a kosárba.

2. Amennyiben szeretne további terméket a kosarába helyezni, válassza a "Vásárlás folytatása" gombot. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze hogy a megvásárolni kívánt termékek listája felett olvasható-e egy figyelmeztető üzenet arra vonatkozóan, hogy az adott termékből minimálisan rendelhető mennyiség 2, 3 ...stb. darab,

- ha igen, akkor módosítsa a vásárolni kívánt mennyiséget legalább a minimálisan rendelhető mennyiségre és kattintson az "Újraszámolás" gombra, majd a "Megrendelés" gombra.

- ha nem, akkor kattintson a "Megrendelés" gombra.

Terméket a kosárból a piros "X" gombra kattintva lehet eltávolítani.

3. Szállítási mód megadása

A szállítási díj összege minden esetben a megrendelésekor megadott szállítási cím figyelemvevételével kerül kiszámlázásra - függetlenül attól, hogy melyik szállítási mód lett bejelölve - a megrendelési folyamat során! Ezért kérjük, hogy az alábbiak figyelembevételével válasszanak a szálítási módok közül:

- Ingyenes kiszállítás kizárólag csak a következő budapesti kerületekbe I., II., III., V., VI., VII., VIII, XII. XIII., történő kiszállításoknál vehető igénybe, a további kerületekbe, valamint a Budapesten kívüli címekre a "Házhozszállítás az ingyenes területeken kívül eső címekre" vagy a "PosataPont" szállítási módok közül lehet választani. A szállítási díjak nagysága a megrendelt áruk össztömegétül függnek!

Szállítási mód kiválasztását követően a fizetési módot kell megadni, ami jelenleg az utánvéttel történő fizetési formát takarja!

4. Fizetési mód kiválasztása - kedvezménypontok beváltása

Mivel webáruházunkban pontgyűjtőrendszer működik, ezért a fizetési mód megadásánál lehetőség van arra is, hogy a megvásárolni kívánt termékek bruttó értékének maximum az 50%-ig - a korábbi vásárlásokból összegyűjtött kedvezménypontokat vagy azok egy részét (1 pont = 1 Ft) - fizetési céllal felhasználják. A kedvezménypontok beváltása után fennmaradt összeget, az áruk átvételekor szükséges kiegyenlíteni készpénzzel. A kedvezménypontokat kizárólag termékvásárlásra lehet felhasznàlni, a szállítási díj összegét nem lehet vele csökkenteni!

5. Megrendelés

Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni a saját fiókjába és automatikusan betöltődnek a megrendeléshez szükséges - számlázási, szállítási - adatok. A megrendelés elküldéséhez azonban nem szükséges regisztráció! Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével kapcsolatban.

6. A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk!

Mjc5ODQ